Om os

Slagelse Fjerkræklub

Fjerkræklubben for Slagelse og Omegn har eksisteret siden 1921 og har siden da været en aktiv klub med sociale arrangementer for klubbens medlemmer og en årlig udstilling. Vores klub er for alle med interesse for fjerkræ, hvad enten det er det lille fjerkræhold i baghaven eller den mere målrettede raceavl.

For at fremme interessen for racefjerkræ afholder vi ofte PR-arrangementer, f.eks. i Bo Grønt i Øster Stillinge, Dyrernes Dag i Anlægget i Slagelse, eller Gårdens Sensommer-marked i Hagested.

Se mere om de enkelte arragementer i kalenderen/aktiviteter.

Vi er altid åbne for en snak om fjerkræ og er gerne behjælpelige ved spørgsmål og hjælp til at finde netop racen for dig. Kontakt bestyrelsen for nærmere info.

 

Fjerkræklubben for Slagelse og Omegn er en godkendt klub under Danmarks Fjerkræavlerforening og har CVR-nr.: 33729677.

Man  behøver ikke være medlem af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, for at være medlem af denne klub, medmindre man ønsker at udstille.

Er du interesseret i at blive medlem så kontakt bestyrelsen.

Herefter gælder følgende:

 

A-medlem: 100 kr./år. Du kan deltage i arrangementer i klubregi. Du kan udstille, hvis du er medlem af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl.

 

B-medlem, f.eks ægtefælle: 60 kr./år. Du kan deltage i arrangementer i klubregi. Du kan udstille, hvis du er medlem af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl.

 

Junior: 30 kr./år. Du kan deltage i arrangementer i klubregi. Du kan udstille, hvis du er medlem af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl.

 

 

 

Mail: info@slagelsefjaerklub.dk

 

Aktiviteter

 

Bestyrelsen

 

Klubbens medlemmer og deres dyr

 

HuggeBlog'en

 

xx